Napoli avea nevoie de o victorie pentru a fi matematic campioană. Salernitana a stricat sărbătoarea

Napoli a fost duminică la distanţă de o victorie de sărbătorirea primului Scudetto din ultimii 33 de ani, dar golul egalizator al lui Boulaye Dia, din confruntarea cu Salernitana amână petrecerea napoletanilor, care au 18 puncte avans, cu 6 etape înainte de final în Serie A.

565 afișări
Imaginea articolului Napoli avea nevoie de o victorie pentru a fi matematic campioană. Salernitana a stricat sărbătoarea

SSC Napoli, Facebook

Această partidă a fost amânată cu 24 de ore pentru a pregăti sărbătorirea titlului pe Stadio „Diego Armando Maradona”, având nevoie de o victorie şi de un succes al lui Inter în faţa lui Lazio.

Inter a reuşit să învingă cu 3-1 şi napoletanii au pus şampania la gheaţă, o victorie cu Salernitana fiind considerată aproape sigură de suporteri, care nu au ţinut însă cont de faptul că oaspeţii erau neînvinşi de opt etape.

Victor Osimhen şi Kvicha Kvaratskhelia au ratat deschiderea scorului în prima repriză. Cel care a declanşat fiesta la Napoli a fost Mathias Olivera, care a găsit o breşă în apărare şi a marcat cu o lovitură de cap, în minutul 62.

Eljif Elmas a fost aproape de a obţine un al doilea gol câteva momente mai târziu, driblând întreaga apărare a Salernitanei înainte ca şutul său din unghi să-l învingă pe Ochoa şi să şteargă bara la exterior.

Salernitana a egalat cu golul frumos al lui Boulaye Dia, în minutul 84 şi a provocat amânarea sărbătoririi titlului pe Stadio „Diego Armando Maradona”.

Napoli poate deveni campioană etapa următoare, pe terenul lui Udinese, unde are nevoie de cel puţin un rezultat de egalitate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici