Napoli, cu Chiricheş integralist, învinge Juventus, dar ratează calificarea în finala Cupei Italiei

Napoli, cu Vlad Chiricheş integralist, a câştigat, miercuri, cu scorul de 3-2, meciul retur disputat împotriva formaţiei Juventus Torino, pe Stadio San Paolo, în semifinalele Cupei Italiei, dar a ratat accederea în finala competiţiei, după 4-5 la general.

2 afișări

Hamsik, în minutul 53, Mertens, în minutul 61, şi Insigne, în minutul 67, au marcat pentru Napoli, în partida retur, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Higuain, în minutele 32 şi 59.

Napoli: Reina - Hysaj, Chiricheş, Koulibaly, Ghoulam - Zielinski (Allan 81'), Diawara, Hamsik (Pavoletti 75') - Callejon, Milik (Mertens 61'), Insigne. Antrenor: Maurizio Sarri.

Juventus: Neto - Alves, Bonucci, Benatia, Alex Sandro - Rincon (Pjanic 70'), Khedira - Cuadrado, Dybala (Barzagli 76'), Sturaro (Lemina 86') - Higuain. Antrenor: Massimiliano Allegri.

În finală, Juventus va întâlni Lazio, care a trecut în semifinale de rivala AS Roma, scor 4-3 la general (2-0 în tur, 2-3 în retur).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici