Napoli, eşec în deplasarea cu Inter. Echipa lui Gattuso a pierdut cu 2 la 0

  • Napoli a plecat învinsă cu 2 la 0 în deplasarea de la Inter
  • Inter a marcat prin D'Ambrosio şi Martinez
  • Napoli luptă pentru o mai bună clasare, cu o etapă înainte de terminarea campionatului
148 afișări
Imaginea articolului Napoli, eşec în deplasarea cu Inter. Echipa lui Gattuso a pierdut cu 2 la 0

Sursa foto: profimedia

Echipa lui Conte a deschis rapid scorul în minutul 11 prin D'Ambrosio. Oaspeţii au avut mai multe ocazii de gol în prima repriză, iar ritmul meciului a fost unul echilibrat.

Repriza secundă a văzut o posesie mai mare în favoarea lui Napoli. Ocaziile nu au lipsit, dar Inter a decis să pună capăt meciului în minutul 74 când Martinez a marcat din afara careului după o pasă venită de la Barella.

Napoli a câştigat Cupa Italiei şi are un loc asigurat în competiţiile europene. Totuşi, formaţia lui Gattuso luptă pentru a termina pe o poziţie mai bună în clasament. După înfrângerea suferită, Napoli rămâne pe 7 în Serie A iar Inter urcă pe 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici