Napoli - Juventus 1-2, în runda 26 din Serie A. Torinezii se distanţează la 16 puncte de locul doi

Juventus s-a impus pe terenul lui Napoli, duminică, scor 2-1, iar formaţia pregătită de Massimiliano Allegri se distanţează la 16 puncte în fruntea clasamentului din Serie A.

296 afișări
Imaginea articolului Napoli - Juventus 1-2, în runda 26 din Serie A. Torinezii se distanţează la 16 puncte de locul doi

03 martie 2019, Italia, Napoli: Miralem Pjanic (Juventus) sărbătoreşte primul gol al partidei sale în timpul meciului de fotbal al Serie A italiană dintre Napoli şi Juventus pe stadionul San Paolo - Hepta

Partida a început cum nu se putea mai rău pentru gazde, portarul Alex Meret fiind eliminat după numai 25 de minute în urma unui fault comis de acesta la marginea careului asupra lui Cristiano Ronaldo. Kevin Malcuit l-a pus în dificultate cu o pasă imprecisă, iar goalkeeper-ul lui Napoli s-a văzut nevoit să faulteze.

Din lovitura libera rezultată, Miralem Pjanic a deschis scorul, în minutul 28, iar zece minute mai târziu, Emre Can a majorat avantajul pentru Juventus, care a intrat la pauză cu scorul de 2-0 şi un jucător mai mult pe teren.

A urmat o perioadă de dominaţie a lui Napoli, iar napoletanii au înscris în minutul 61, prin Jose Callejon, care a reluat în plasă, după o centrare în careu a lui Lorenzo Insigne. Echipa lui Ancelotti putea obţine egalarea, arbitrul Gianluca Rocchi dictând penalty pentru Napoli după un henţ al lui Alex Sandro în interiorul careului, în minutul 84. Insigne a tras în bară, iar cele trei puncte au mers la Juventus.

În urma acestui rezultat, Juventus de distanţează şi mai mult în fruntea clasamentului din Serie A, având 72 de puncte după 26 de runde. Napoli rămâne pe locul secund, cu 56 de puncte, iar podiumul este completat de AC Milan, care are 48 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici