Napoli: Nu suntem favoriţi la titlu, vrem un loc de Cupa UEFA

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, a declarat, marţi, la plecare în cantonamentul din Antalya, că echipa sa nu intră în competiţia pentru câştigarea campionatului, obiectivul fiind clasarea pe un loc care să permită participarea în Cupa UEFA.

14 afișări
Imaginea articolului Napoli: Nu suntem favoriţi la titlu, vrem un loc de Cupa UEFA

Napoli: Nu suntem favoriţi la titlu, vrem un loc de Cupa UEFA (Imagine: Mediafax Foto)

"Vom pleca pentru prima parte a pregătirii de iarnă în cantonamentul din Antalya, acolo unde vom sta zece zile şi vom încercă să facem un stagiu reuşit care să ne ajute pentru retur şi să putem ajungem pe o poziţie de Cupa UEFA, care este obiectivul nostru principal. Nu suntem noi favoriţi la titul, alte echipe se bat pentru acest obiectiv. Noi încercăm să jucăm bine, avem un lot competitiv şi să avem o clasare cât se poate de bună în finalul campionatului", a declarat Napoli, pe Aeroportul Henri Coandă.

Tehnicianul italian nu a dorit să facă o comparaţie între echipa sa şi "Craiova Maxima" din anii '80, aşa cum făcuse patronul grupării, Adrian Mititelu: "Eu vorbesc doar de actuala formaţie, care este o echipă bună cu care lucrez de un an şi jumătate şi sunt mulţumit felul cum arată. Nu se poate face o paralelă cu «Craiova Maxima» pentru că aceea echipă avea în componenţă fotbalişti foarte buni. Şi actuala echipă are în componenţă fotbalişti buni care au evoluat destul de bine până acum şi sper să o facă la fel şi în parte a doua a campionatului".

Napoli s-a declarat mulţumit de achiziţiile făcute în această iarnă şi a dezminţit zvonurile conform cărora portarul Mircea Borneascu ar urma să fie transferat la Dinamo, după ce la Universitatea Craiova a fost adus Pieter Merlier, de la Universitatea Cluj. "Sunt bucuros de achiziţii şi sunt mulţumit că lotul a fost îmbunătăţit. Au venit jucători cu experienţă iar acum avem mai multe alternative în teren şi avem la dispoziţie mai mulţi jucători. Acest lucru l-am cerut la începutul campaniei conducerii, iar oficialii au făcut eforturi să-l îndeplinească şi să crească valoare echipei. Nu pleacă niciun jucător în această iarna, acest lucru l-am discutat cu Mititelu şi s-a ţinut de cuvânt. Ba mai mult am şi adus jucători cu care am întârit echipa", a mai spus Nicolo Napoli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici