Napoli: Pandurii a meritat victoria

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, a declarat, duminică seară, după înfrângerea din meciul din deplasare cu Pandurii, că formaţia din Târgu Jiu a meritat să câştige deoarece a reuşit să valorifice ocazia pe care a avut-o în minutul 20.

11 afișări
Imaginea articolului Napoli: Pandurii a meritat victoria

Napoli: Pandurii a meritat victoria (Imagine: Mediafax Foto)

"În prima repriză nu am fost în joc, Pandurii au reuşit să dea gol şi să creeze faze periculoase pe două contraatacuri. Noi am fost prea nervoşi dar am avut totuşi două ocazii de gol.
În repriza a doua am fost mai buni, am controlat jocul şi ei au făcut ceea ce ştiu mai bine, să tragă de timp şi au distrus jocul. Noi am avut o ocazie mare de a înscrie dar n-am reuşit, Florin Costea a avut şi el două ocazii de a înscrie dar nu a făcut-o. Au dat gol Pandurii şi s-a terminat 1-0, deci au meritat victoria. Noi n-am reuşit să înscriem deşi am avut şi noi ocazii", a spus Napoli.

Nicolo Napoli a precizat că pentru Universitatea Craiova nu este o scuză faptul că echipa adversă a tras de timp. "Fiecare meci are istoria lui şi aceasta a fost la acest moment jocul nostru. La fiecare minge cei de la Pandurii trăgeau de timp dar nu spun că a fost antijoc cu toate că şi portarul lor a tras mult de timp. Însă asta nu e o scuză că noi am pierdut meciul dar trebuie să remarc acest lucru. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu la Târgu Jiu şi aşa a fost. Nu am suferit la capitolul pregătire fizică, echipa a încercat tot timpul să dea gol dar n-am suferit pe fond fizic pentru că am muncit până la final. Pandurii e o echipă agresivă care luptă pentru fiecare minge", a explicat Napoli.

Tehnicianul italian consideră că Universitatea îşi poate îndeplini obiectivul propus pentru acest sezon: "Obiectivul nostru nu este în pericol, ne pare rău că nu am câştigat astăzi dar mai e încă de jucat şi mai sperăm să-l îndeplinim. E normal să mai şi pierdem dar nu vreau să spun că se întâmplă pentru că am o echipă tânără. Trebuie să privim înainte pentru că mai e de jucat şi mai avem timp pentru a îndeplini obiectivul".

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Pandurii Târgu Jiu, într-o partidă contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici