Napoli şi Gane, noii antrenori ai Universităţii Craiova

Tehnicianul italian Nicolo Napoli a semnat, marţi, un contract pentru un sezon cu Universitatea Craiova, cu drept de opţiune pentru încă un an, el fiind prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă.

1 afișare
Imaginea articolului Napoli şi Gane, noii antrenori ai Universităţii Craiova

Napoli şi Gane, noii antrenori ai Universităţii Craiova

Napoli va avea un salariu de 10.000 de dolari pe lună. Tehnicianul italianul a fost prezent la conferinţa de presă alături de patronul alb-albaştrilor şi managerul general Ilie Balaci.

"Avem mare încredere îl el. Sper că şi dumneavoastră cum aveţi în Zenga, cum aţi avut în Bergodi şi o să aveţi şi în Pedrazzini, iar în plus, noi ne dorim ca italianul nostru, Nicolo să îi depăşească în rezultate şi continuitate. Rezultatele vor vorbi pentru el, echipa se trezeşte uşor-uşor, iar de la Nicolo aşteptăm să o revigoreze", a declarat Balaci.

Nicolo Napoli a spus că este fericit de decizia luată: "Mă întorc după trei ani ştiu că se aşteaptă mult de la mine, sunt foarte fericit că m-am întors. Ştiu că echipa este tânără şi are jucători foarte buni. Voi încerca să fac tot posibilul să avem rezultate aşteptate de toţi. Cer răbdare pentru că nu sunt magician, iar eu am venit cu inima deschisă să fac lucuri bune".

Napoli a făcut referire şi la situaţia din urmă cu trei sezoane, atunci când a mai antrenat Universitatea. "Nu contează ce a fost atunci, acum am venit aici pentru că am încredere în domnul Mititelu, este primul suporter al Universităţii chiar dacă este preşedintele ei, are un plan bun de bătaie şi asta m-a făcut să nu mă gândesc prea mult. Am venit cu inima larg deschisă. Acea situaţie conflictuală din mandatul trecut numai contează. Mă gândesc doar la viitor. Doresc să am rezultate, orice antrenor asta vrea. Dacă aş putea să prind un loc de cupe europene este ceea ce îşi doreşte orice tehnician. Nu pot spune mai multe, trebuie să văd şi eu echipa, dar am venit aici să muncesc bine".

În ceea ce priveşte faptul că a semnat doar pentru un an de contract cu drept de opţiune pentru încă unul, italianul a afirmat: "Domnul Mititelu a dorit să semneze pe doi-trei ani, dar eu am vrut pe un an. Nu am impus niciun obiectiv, dar este normal să fie rezultate, altfel, plec".

Patronul Adrian Mititelu a declarat că are mare încredere în Napoli: "Am mare încredere în Nicolo Napoli, rămân la convingerea că acea clasare din sezonul 2003-2004 cu Mircea Rednic i se datorează. Consider că este un pas pozitiv, cred că a fost un blestem ca în anul următor să retrogradeze Universitatea după ce i s-a întâmplat lui Nicolo. Numai forţa binelui îţi dă încredere. Dacă crezi în bine şi faci bine, primeşti bine. Cred că Dumnezeu m-a încercat, iar când numai am început să gândesc la adcuerea lui, reparând astfel o greşeală de atunci am primit bine. Acum prin ceea ce am făcut, Universitatea a scăpat de un blestem".

Ionel Gane va fi secundul italianului Nicolo Napoli.

La Universitatea a revenit şi jucătorul australian Michael Baird, care în ultimele două săptămâni a evoluat pentru echipa a doua. Baird a fost chemat la cererea lui Napoli, care a spus că vrea să-i vadă la joc pe toţi componenţii lotului craiovean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici