Narcis Răducan: Cred că nu a fost penalti şi a fost o greşeală gravă de arbitraj

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a criticat, duminică seară, după înfrângerea din meciul cu Dinamo, scor 1-2, prestaţia arbitrului Teodor Crăciunescu, spunând că nu ar fi trebuit să acorde penalti pentru gruparea bucureşteană şi să îl elimine pe portarul Cristi Brăneţ.

213 afișări
Imaginea articolului Narcis Răducan: Cred că nu a fost penalti şi a fost o greşeală gravă de arbitraj

Narcis Răducan (Imagine: Alexandru Solomon/ Mediafax Foto)

"A devenit marcă înregistrată să pierdem după ce marcăm primul gol. La cartonaşul roşu, Brăneţ într-adevăr a înjurat, dar nu poţi să dai roşu după ce dai un penalti la limită. Brăneţ va plăti aşa cum au plătit şi alţi jucători pentru indisciplină. Rămân la părerea că arbitrul a greşit. Cred că nu a fost penalti şi a fost o greşeală gravă de arbitraj", a spus Răducan la Digi Sport.

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Ionuţ Badea, consideră că a fost "clar o viciere de rezultat". "Dinamo în prima repriză nu ştiu dacă a avut un şut pe poartă sau către poartă. A fost clar o viciere de rezultat. Nu contest meritul celor de la Dinamo. Pentru noi din păcate este o situaţie dificil de gestionat. Din păcate nu am reuşit astăzi, deşi muncim foarte mult. Felicit Dinamo pentru victorie, îi urez succes pe mai departe", a spus Badea.

Formaţia Dinamo a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a IX-a, care a marcat debutul lui Flavius Stoican ca antrenor în Liga I şi în care dinamoviştii au revenit după ce au fost conduşi mai mult de o oră cu 1-0.

Gazdele au deschis scorul prin Iorga, în minutul 5. Pentru Dinamo au marcat D. Grigore '68 (penalti) şi Rotariu '70.

În minutul 68, Dragoş Grigore a transformat un penalti acordat de centralul Teodor Crăciunescu pentru un fault în careu al lui Brăneţ asupra lui Lazăr. Imediat după acordarea loviturii de la 11 metri, Brăneţ a primit un cartonaş galben, dar a continuat să se certe cu arbitrul şi a fost eliminat, astfel că tehnicianul Ionuţ Badea l-a introdus în joc pe Boşneag, care s-a aflat în poarta gălăţenilor la penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici