Narcis Răducan: Din această seară am încetat colaborarea cu Ionuţ Badea. DECLARAŢIA fostului antrenor al echipei Oţelul

Directorul general al FC Oţelul Galaţi Narcis Răducan, a declarat, luni seară, după înfrângerea din meciul cu Săgeata Năvodari, scor 1-2, că antrenorul Ionuţ Badea a fost demis din funcţie.

271 afișări
Imaginea articolului Narcis Răducan: Din această seară am încetat colaborarea cu Ionuţ Badea. DECLARAŢIA fostului antrenor al echipei Oţelul

Ionuţ Badea (Imasgine: Cosmin Dan/ Mediafax Foto)

"Am avut o discuţie cu Ionuţ Badea după meci şi vom înceta colaborarea. Din această seară el nu mai este antrenorul nostru. În următoarele zile von anunţa viitorul antrenor. Nu cred că jucătorii au ceva în comun cu demiterea lui Ionuţ Badea", a spus Răducan.

Ionuţ Badea: Criza de rezultate a continuat, nu mai sunt antrenorul Oţelului

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Ionuţ Badea, a declarat, luni seară, după înfrângerea din meciul cu Săgeata Năvodari, scor 1-2, că nu mai este antrenorul formaţiei din cauza lipsei de rezultate favorabile.

"Nu este un moment plăcut pentru mine. Din păcate, criza de rezultate a continuat şi s-a ajuns la această decizie. Am încercat să dau tot ce am putut mai bun. Sper ca cine va veni în locul meu să facă mai mult, dar vă spun că Badea este un antrenor bun. Asta este viaţa antrenorilor, când lipsesc rezultatele plătesc", a spus Badea la DigiSport.

Echipa Săgeata Năvodari a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia Oţelul Galaţi, în ultimul meci al etapei a XII-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Roman '8 şi V. Dinu '42, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Henrique, în minutul 52.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici