Narcis Răducan, director sportiv la Unirea Urziceni

Narcis Răducan, care a evoluat pentru ultima oară la Ceahlăul Piatra Neamţ în sezonul trecut, a fost numit director sportiv la gruparea Unirea Urziceni, în locul lui Viorel Moldovan, care a ales să se ocupe de antrenorat.

174 afișări
Imaginea articolului Narcis Răducan, director sportiv la Unirea Urziceni

Narcis Răducan, director sportiv la Unirea Urziceni (Imagine: Mediafax Foto)

Narcis Răducan a declarat că ar mai fi putut evolua încă doi ani la nivelul Ligii I. "Mai puteam să joc un an doi la nivelul Diviziei A, dar am văzut-o ca pe o oportunitate să lucrez cu o echipă de campioni. Aştept cu nerăbdare să-mi intru în funcţie. Îi urez baftă lui Viorel Moldovan în noua activitate pe care o începe, una mai complexă. Am analizat situaţia şi am considerat că e important să lucrez la un club de primă ligă de la noi. Mi-am dat seama despre profesionalismul oamenilor de aici. Sper să contribui şi eu eu, atât la nivelul poziţiei de director sportiv cât şi la cel de scouter, pentru a ne îndeplini obiectivele", a declarat Răducan.

Răducan a fost prezentat oficial, luni, de către managerul general al grupării ialomţene, Mihai Stoica, în cadrul unei conferinţe de presă, la care a participat şi antrenorul Dan Petrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici