Narcis Răducan: Jucătorii dinamovişti trebuie judecaţi ca oamenii de rând

Directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Răducan, a declarat, miercuri, că este dezamăgit de comportamentul jucătorilor dinamovişti pentru că au introdus materiale pirotehnice pe stadionul din Bulevardul Ghencea şi aşteaptă ca ei să fie judecaţi ca "orice om de rând".

6 afișări

"Mie îmi pare rău că fotbaliştii lui Dinamo au fost implicaţi în acest scandal. Sunt fotbalişti care reprezintă modele pentru mulţi tineri din ţara asta. Este un club mare, cu milioane de suporteri şi nu cred că trebuia să se bage în astfel de lucruri. Acum vom vedea dacă vor fi dovezi clare, şi eu ştiu că sunt, am convingerea că vor avea de suferit. Este păcat că s-a ajuns aici. Nu cunosc bine legea, sunt oameni care se ocupă cu aşa ceva. Important e să fie judecaţi cum ar fi judecat orice om de rând", a spus Răducan.

El a menţionat că jucătorii stelişti n-au timp să fie trişti după înfrângerea cu Dinamo pentru că joi urmează un alt meci în Liga I, cu Pandurii Târgu Jiu, la Turnu Severin. "Trebuie să ne revenim după meciul cu Dinamo. Sunt meciuri din trei în trei zile şi nu e timp de lamentări. Nu e uşor de digerat o înfrângere cu Dinamo, mai ales că am avut multe momente bune în joc. Până la urmă scorul contează şi asta doare. Sper să fie o lecţie pentru băieţi şi de acum încolo să reuşim să scoatem maxim din ce mai avem de jucat", a mai spus oficialul.

Narcis Răducan a precizat că Steaua nu suferă de un complex "Dinamo". "Nu se poate vorbi de un complex. Complex ar putea fi numită perioada în care Dinamo nu a câştigat nouă ani în faţa Stelei. Dar mai importantă decât înfrângerea cu Dinamo e poziţia din clasament. Şi aici avem de suferit ambele echipe", a explicat el.

Directorul sportiv îşi doreşte ca Steaua să ajungă în finala Cupei României, cu Dinamo, pentru a răzbuna înfrângerile din campionat. "Sperăm să ne răzbunăm pe Dinamo în finala Cupei. Asta dacă vom ajunge acolo, pentru că întâlnim o echipă pe care n-am învins-o în acest an şi nu trebuie să spunem «hop» până nu sărim. Dacă vom reuşi performanţa să ajungem în finală, pentru că în ultimii ani este o performanţă să ajungem în finala Cupei României, cel puţin pentru Steaua, eu sper să ne răzbunăm şi să aducem trofeul în Ghencea", a adăugat el.

Răducan nu a renunţat nici la lupta pentru poziţia secundă a clasamentului Ligii I. "Matematic sunt şanse şi nu putem spune că ne-am luat gândul. Chiar dacă şansele sunt mici, atât timp cât matematic sunt, avem datoria să luptăm până în ultima etapă", a explicat oficialul stelist.

Directorul stelist l-a reconfirmat în funcţia de antrenor al echipei, până la vară, pe tehnianul Sorin Cârţu. "Avem un antrenor cu contract până în vară. Apoi există o renegociere, iar patronul dacă va decide că şi-a îndeplinit obiectivul, va rămâne, dacă nu, vom căuta un alt antrenor. Deocamdată Sorin Cârţu este antrenorul echipei", a menţionat el.

Narcis Răducan a urmărit, miercuri, pe unul din terenurile Complexului Sportiv Steaua, meciul de juniori născuţi în 1998 dintre Steaua şi Dinamo, câştigat de oaspeţi cu scorul de 4-1. "Au fost alte meciuri la juniori pe care le-am câştigam. Am înţeles că au jucat şi mulţi de la o grupă mai mică. N-are importanţă scorul, important e să scoatem fotbalişti la prima echipă. Poate aici e problema, în ultimii ani nu au ajuns jucători la echipa mare, însă titluri de campioni tot au fost, dar nu ştiu câtă valoare au", a concluzionat Narcis Răducan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici