Narcis Răducan, noul director general al FC Viitorul

Fostul director general al clubului Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că începând din sezonul viitor va ocupa aceeaşi funcţie la gruparea patronată de fostul internaţional Gheorghe Hagi, FC Viitorul.

93 afișări
Imaginea articolului Narcis Răducan, noul director general al FC Viitorul

Narcis Răducan (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Am făcut alegerea corectă. Este unicul proiect de anvergură de acest gen din România şi sunt convins că putem face lucruri frumoase şi să ducem proiectul în etapa următoare, să-l consolidăm", a spus Răducan.

Odată cu venirea lui Răducan la FC Viitorul, fostul selecţioner al echipei naţionale sub 21 de ani, Bogdan Stelea, va fi cooptat şi el în conducerea tehnică a echipei.

După renunţarea la activitatea competiţională, Narcis Răducan a fost director sportiv al Unirea Urziceni, Steaua Bucureşti şi director general al Oţelul Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici