Narcis Răducan: Să vedem în ce trening va coborî Moraes din avion

Directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Răducan, a declarat, vineri, la plecarea lotului stelist în Antalya, cu avionul în care s-au mai regăsit echipele Gloria Bistriţa, CFR Cluj şi Pandurii, că ştie ce trening a îmbracat Junior Moraes la decolare, dar este de urmărit în ce echipament va coborî.

14 afișări

"Să vedem în ce trening va coborî din avion, ştim cu ce trening va urca. Sper să se ajungă la un numitor comun pentru că este un jucător bun. Dacă nu, va trebui să ne orientăm rapid pentru că este nevoie de un jucător de valoare apropiată lui Bogdan Stancu", a spus Narcis Răducan.

Lotul echipei Steaua a plecat, vineri, spre Antalya, pentru al doilea stagiu de pregătire al iernii. În acelaşi avion cu steliştii au mai mers loturile echipelor Gloria Bistriţa, CFR Cluj şi Pandurii Târgu Jiu, dar şi preşedintele LPF Dumitru Dragomir. Primele două echipe au ajuns cu avionul de la Cluj Napoca, dar atacantul Junior Moraes se afla deja în Bucureşti, astfel că el s-a urcat în aeronavă în acelaşi timp cu jucătorii stelişti. La decolarea din Bucureşti spre Antalya, aeronava a avut o întârziere de 79 de minute din cauza unor probleme legate de numărul de pasageri.

Narcis Răducan s-a declarat încântat de călătoria cu alte trei echipe spre Antalya. "Avem ce să nă ne povestim. Poate se întăresc şi relaţiile dintre conduceri şi nu vom mai avea scandaluri în retur la televizor. E frumos să ne respectăm", a mai spus el.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, s-a arătat sceptic privind posibilitatea ca transferul lui Junior Moraes de la Gloria Bistriţa la gruparea "roş-albastră" să se realizeze în Turcia. "Noi nu putem fixa preţul pentru Moraes. Preţul îl fixează domnul Jean Pădureanu. Nu e nimic deocamdată. Nu vom negocia în avion, nu suntem în căruţă. Dacă se făcea transferul de la Bucureşti, era altceva, pentru că trebuie să facă o vizită medicală... În Turcia, e puţin mai complicat", a explicat Stoica.

Mihai Stoica este bucuros că a reuşit readucerea portarului Răzvan Stanca la Steaua. "Am rezolvat cu portarul, am zis că vom aduce şi am adus. Şi a venit chiar un portar de valoare", a mai spus el.

Steaua a plecat în al doilea stagiu de pregătire din Antalya, care se va desfăşura în perioada 28 ianuarie - 15 februarie. Faţă de lotul din primul stagiu de pregătire, cu lotul pregătit de Marius Lăcătuş nu a făcut deplasarea mijlocaşul Andrei Ionescu şi al treilea portar al echipei Dragoş Măcelaru. Singura noutate din lotul stelist o reprezintă portarul Răzvan Stanca, ultima dată legitimat la Universitatea Craiova. Fundaşul stânga Iasmin Latovlevici nu va face parte din lotul stelist nici în al doilea stagiu de pregătire din Turcia, el urmând să continue tratamentul în urma unei colicii renale la Bucureşti.

În cel de-al doilea stagiu de pregătire, Steaua va susţine şase meciuri amicale: cu Şerif Tiraspol (31 ianuarie), Dinamo Zagreb (2 februarie), Lech Poznan (6 februarie), FC Koper (8 februarie), Steaua Roşie Belgrad (10 februarie) şi Debrecen (13 februarie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici