Narcis Răducan va fi noul preşedinte al clubului ASA Târgu Mureş

Narcis Răducan, care a condus până la data de 16 ianuarie AFC Astra Giurgiu, va ocupa funcţia de preşedinte al clubului ASA Târgu Mureş, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul grupării ardelene.

188 afișări
Imaginea articolului Narcis Răducan va fi noul preşedinte al clubului ASA Târgu Mureş

Narcis Răducan (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Oficialul va face cunoştinţă vineri cu jucătorii lotului formaţiei ASA Târgu Mureş. Răducan va conduce echipa la aeroportul Otopeni, pentru deplasarea în Antalya în vederea unui stagiu de pregătire.

Narcis Răducan a renunţat la 16 ianuarie la funcţia de preşedinte executiv al clubului Astra Giurgiu, ajungând la un acord cu finanţatorul Ioan Niculae pentru rezilierea amiabilă a contractului.

Răducan fusese instalat în funcţia de preşedinte executiv al clubului Astra Giurgiu la 7 noiembrie, când a preluat postul lăsat liber de Dinu Gheorghe. De la începutul sezonului, Răducan a ocupat funcţia de director general al grupării FC Viitorul până la 3 august, dată la care şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă. Din 19 august şi până la 7 noiembrie, el a activat ca manager general la Concordia Chiajna.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici