Năstase, Noah, El Aynaoui şi Bahrami au făcut încă o dată spectacol la Bucureşti

Foştii jucători Ilie Năstase, Yannick Noah, Younes El Aynaoui şi Mansour Bahrami au mai distrat încă o dată, marţi, spectatorii de la BRD Năstase-Ţiriac Trophy, cu ocazia partidei demonstrative jucate sub denumirea "4 stele pline de energie".

301 afișări
Imaginea articolului Năstase, Noah, El Aynaoui şi Bahrami au făcut încă o dată spectacol la Bucureşti

Năstase, Noah, El Aynaoui şi Bahrami au făcut încă o dată spectacol la Bucureşti (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Cei patru se vor reîntâlni cu publicul bucureştean în cursul serii de joi, de la ora 20.00 fiind programată revanşa datorită numărului mare de solicitări. Însă, marţi, în primul meci Noah şi Bahrami s-au impus cu scorul de 7-6, 3-6, 10-6.

În faţa a aproximativ 3.000 de persoane cei patru protagonişti au încântat spectatorii cu giumbuşlucurile realizate. Dintre cei patru, marocanul El Aynaoui a fost cel mai serios, jucând aproape fiecare punct cu seriozitate maximă.

În rest, nici măcar tabela de marcaj nu a fost serioasă, aceasta arătând scoruri fanteziste gen 45-30, 45-44, 96-96, gol-out, iar ghemurile se jucau pe dolari. Astfel, după ce Noah şi Bahrami s-au desprins în primul set la 2-0, tabela arăta 2 dolari pentru cuplul francezo-iranian, dar când Năstase şi El Aynaoui au obţinut primul lor ghem, aceasta arăta 10 dolari în dreptul echipei primului lider mondial din istoria ATP.

În primul set, la scorul de 3-3, Yannick Noah făcea semne că nu mai poate şi îi cerea arbitrului să ordone jucarea unui tie-break. De altfel, Noah a fost practic amfitrionul serii, a glumit cu spectatorii, s-a comportat ca un dirijor cerându-i publicului să îşi exprime dezamăgirea la comanda sa. La scorul de 6-5, în primul set, Noah a încercat să facă "un ban cinstit", vânzând apă şi banane din frigiderul cu produse destinat sportivilor. Un spectator i-a spus că nu are bani, ci doar un card, lucru acceptat de Noah.

Bahrami l-a ironizat de mai multe ori pe Năstase, numindu-l "bunic", iar la un moment dat rachetele de tenis au devenit chitări pentru cântăreţul profesionist Yannick Noah şi cel de ocazie care tot cântau "bunicule, bunicule".

Un moment mai puţin plăcut s-a petrecut în super tie-break, când, dorind să trimită o minge uşor spre loja în care se afla prietena lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt, Noah a trimis foarte tare, aceasta trecând foarte aproape de aceasta, dar şi de un bărbat aflat cu o lojă mai jos. Noah şi-a cerut scuze de mai multe ori de la aceasta, iar bărbatului i-a oferit racheta sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici