Naţionala de fotbal nevăzători a pierdut şi ultimul meci din grupă, la Cupa Intercontinentală

Echipa naţională de fotbal nevăzători au pierdut duminică al patrulea şi ultimul meci din faza grupelor, în faţa selecţionatei din Chile. Tricolorii au pierdut, 0-2, iar luni vor juca în meciul pentru locul 9, cel mai probabil cu selecţionata Greciei.

251 afișări
Imaginea articolului Naţionala de fotbal nevăzători a pierdut şi ultimul meci din grupă, la Cupa Intercontinentală

Naţionala de fotbal nevăzători a pierdut şi ultimul meci din grupă, la Cupa Intercontinentală

Prima ediţie a Cupei Intercontinentale de Fotbal pentru Nevăzători are loc în perioada 26 septembrie – 2 octombrie la Kochi, în India.

În total, 10 reprezentative participă la Cupa Intercontinentală, din Grupa A făcând parte naţionalele din Costa Rica, Grecia, Egipt, Polonia şi Uzbekistan, iar România se află în Grupa B, alături de India, ţara gazdă, Chile, Coreea de Sud şi Kazahstan.

Vineri, elevii lui Sorin Lăpădatu au pierdut, 1-2, cu Coreea de Sud, după ce au deschis scorul. În primele două partide din faza grupelor, cu India şi Kazahstan, tricolorii au pierdut tot la limită, 0-1 în ambele partide.

La partida disputată cu India, prima pentru tricolori la Cupa Intercontinentală, înainte de start, jucătorul Cosmin Calotă a primit o plachetă din partea Federaţiei Române de Fotbal cu ocazia a 100 de meciuri jucate pentru reprezentativa României de nevăzători.

Echipele clasate pe primele două locuri în faza grupelor se vor califica în semifinale, în timp ce restul vor juca pentru a stabili ierarhia finală a turneului, astfel: echipele clasate pe locurile 3 pentru poziţiile 5 şi 6, echipele de pe locurile 4 pentru poziţiile 7 şi 8, iar cele de pe locurile 5 pentru poziţiile 9 şi 10.

Delegaţia României la Cupa Intercontinentală:

Jucători: Vlad Tofan, Cristian Şişlică (portari) – Alexandru Cucu, Cosmin Calotă, Tiberiu Păun, Emanuel Burulea, Nicolae Burulea, Florin Kovacs;

Staff: Sorin Lăpădatu (selecţioner), Florin Jidanu (antrenor secund), Angela Ciubotaru (medic), Florin Şari (oficial FRF).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici