Naţionala de fotbal pe plajă a României debutează în preliminariile Campionatului Mondial

Echipa de fotbal pe plajă a României va debuta joi, la Nazare (Portugalia), în prima fază a grupelor din preliminariile pentru Campionatul Mondial de Fotbal pe Plajă din Rusia, care va avea loc în perioada 19-29 august 2021.

104 afișări
Imaginea articolului Naţionala de fotbal pe plajă a României debutează în preliminariile Campionatului Mondial

Naţionala de fotbal pe plajă a României debutează în preliminariile Campionatului Mondial

În prima fază a grupelor naţionala României va întâlni, în cadrul grupei B, reprezentativele Angliei, Estoniei şi Suediei.

Meciul de debut are loc joi, de la ora 13.15, în compania reprezentativei Estoniei.

Vineri, România întâlneşte Suedia, urmând ca în ultimul meci, sâmbătă, se dea piept cu echipa Angliei.

Lotul naţionalei de fotbal pe plajă a României convocat de selecţionerul-jucător Ionuţ Florea este alcătuit din Valentin Dumitrică, Iulian-Augustin Ravoiu, Bolat Enis, Gheorghe Andrescu, Robert-Mihai Pislaru, Pulhac-Ionel Posteuca, Andrei-Paul Neag,Toma Vincene, Petru-Mihai Voica şi Daniel Zaharia.

În celelalte două grupe se vor întâlni Republica Cehă, Norvegia, Moldova (Grupa A) şi Kazakhstan, Lituania şi Danemarca (Grupa C).

Câştigătoarele celor trei grupe plus cele mai bune două echipe de pe locul 2 se vor califica în faza a doua a grupelor din preliminariile pentru Campionatul Mondial.

Programul României în prima fază a grupelor:

17 iunie, ora 13:15
România – Estonia

18 iunie, ora 13:15
România – Suedia

19 iunie, ora 17:30
Anglia – România

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici