Naţionala de fotbal U17 a remizat cu Bulgaria în Turul de Elită

Naţionala de fotbal U17 a terminat la egalitate, 0-0, partida disputată sâmbătă în cea de-a doua rundă din grupa 2 a Turului de Elită, ultima competiţie pentru calificarea la Campionatul European.

57 afișări
Imaginea articolului Naţionala de fotbal U17 a remizat cu Bulgaria în Turul de Elită

Naţionala de fotbal U17 a remizat cu Bulgaria în Turul de Elită

Meciurile din grupa a 2-a Turului de Elită Under 17, ultima rundă înaintea Campionatului European, sunt găzduite în România, la Mogoşoaia, Buftea şi Chiajna.

Sâmbătă tricolorii U17 au remizat, 0-0, cu Bulgaria, în al doilea meci jucat în Turul de Elită. În primul meci România a fost învinsă cu 2-1 de Ţara Galilor.

Pe locul 1 în grupă este Suedia, cu 6 puncte din două meciuri, pe 2 e Ţara Galilor, cu 3 puncte, în vreme ce România şi Bulgaria ocupă locurile 3 şi 4, cu câte un punct.

Ultimele meciuri din grupă sunt programate pentru 26 martie, ora 12:00: Bulgaria – Ţara Galilor şi România – Suedia.

Se califică la EURO câştigătoarele celor opt grupe plus şapte din cele opt ocupante ale locurilor secunde, cu cele mai bune rezultate în faţa echipelor de pe locurile 1 şi 3. Campionatul European U17 din acest an se va disputa în Cipru, în perioada 20 mai – 5 iunie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici