Naţionala de futsal a României va disputa săptămâna viitoare ultimele două partide din prelimnarii

Naţionala de futsal a României va disputa săptămâna viitoare ultimele două partide din Grupa a 8-a a Main Round-ului preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2024.

140 afișări
Imaginea articolului Naţionala de futsal a României va disputa săptămâna viitoare ultimele două partide din prelimnarii

Naţionala de futsal a României va disputa săptămâna viitoare ultimele două partide din prelimnarii

Tricolorii vor da piept miercuri, 1 martie, cu Finlanda, la Sala Rapid din Bucureşti, patru zile mai târziu, duminică, 5 martie, fiind programată confruntarea cu Danemarca, din deplasare. Ambele meciuri vor putea fi urmarite LIVE pe FRF.tv.

Prima reprezentativă a avut un start perfect în Grupa a 8-a a Main Round-ului preliminariilor pentru Cupa Mondială de anul viitor şi are şanse mari să meargă mai departe în Elite Round. Echipa pregătită de Endre Kacsó a trecut, în ordine, de Danemarca – pe teren propriu (scor 5-1) şi de Finlanda – în deplasare (scor 2-1) şi e astfel prima în Grupa a 8-a.

Naţionala României se va reuni sâmbătă, 25 februarie, la Centru Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia.

Iată lotul convocat de selecţionerul Endre Kacsó pentru „dubla” cu Finlanda şi Danemarca:

Portari: Petrişor Toniţă (United Galaţi), Theodor Lungu (CFR Timişoara), Andrei Dinicuţă (Autobergamo Deva)

Jucători de câmp: Andor Bálint, Richárd Iszlai (ambii FK Odorheiu Secuiesc), Sergiu Gavrilă (Autobergamo Deva), Daniel Araujo, Octavian Cireş, Andrei Crăciun (toţi trei United Galaţi), Marius Nastai (CFR Timişoara), Felipe Oliveira (Napoli Futsal | Italia), André Luis Sasse (Portimonense | Portugalia), Paulo Fereira (Povoa Futsal Clube | Portugalia), Szabolcs Mánya, Hadnagy István (ambii Kecskemét Futsal | Ungaria)

Grupa a 8-a / Main Round

1. ROMÂNIA 6 puncte; 2. Finlanda 3p; 3. Danemarca 0p

Câştigătoarea grupei se califică direct în Elite Round. A doua clasată va juca play-off de calificare pentru accederea în Elite Round.

Rezultate înregistrate:
ROMÂNIA – Danemarca 5-1
Finlanda – România 1-2
Danemarca – Finlanda 0-6

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici