Naţionala de handbal a României pierde primul meci din preliminariile Campionatului European 2024

Naţionala de handbal masculin a României a pierdut joi, în deplasare, partida cu naţionala Austriei, scor 36-32 (18-11), meci contând pentru prima etapă din grupa 4 a preliminariilor Campionatului European de handbal masculin din 2024.

236 afișări
Imaginea articolului Naţionala de handbal a României pierde primul meci din preliminariile Campionatului European 2024

Naţionala de handbal a României pierde primul meci din preliminariile Campionatului European 2024

Elevii lui Xavi Pascual au făcut o primă repriză slabă, intrând la vestiare cu un handicap de 7 goluri, pe care nu au mai reuşit să îl recupereze în partea secundă, pe care au început-o bine, cu un interediar de 4-1. Tricolorii s-au apropiat şi la 3 goluri, insuficient însă pentru a relansa partida.

Negru a fost golgheterul României, cu 10 goluri, urmat de Humet cu 6 şi Grigoraş cu 5. Cel mai bun marcator al gazdelor şi al meciului a fost Weber, cu 12 goluri.

Ucraina a învins Insulele Feroe cu 29-24, în celălalt meci al grupei.

Duminică, România va întâlni la Bucureşti Ucraina, în etapa a doua.

Tricolorii vor mai juca cu Insulele Feroe pe 8 şi 11 martie 2023, şi retururile cu Austria (26 aprilie) şi Ucraina (30 aprilie).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici