Naţionala de handbal masculin a câştigat Trofeul Carpaţi de la Piatra Neamţ

Naţionala de handbal masculin a României a câştigat, duminică, la Piatra Neamţ, Trofeul Carpaţi, competiţie la care s-au aliniat şi lotul B tricolor, Iordania şi Ucraina.

173 afișări
Imaginea articolului Naţionala de handbal masculin a câştigat Trofeul Carpaţi de la Piatra Neamţ

Naţionala de handbal masculin a câştigat Trofeul Carpaţi de la Piatra Neamţ (Imagine: Bogdan Stamatin/Arhiva Mediafax Foto)

Naţionala României a obţinut trei victorii din tot atâtea meciuri disputate, în ordine, cu România B, Iordania şi Ucraina. Rezultatele înregistrate în sunt următoarele: România B-Ucraina 29-31, România A-Iordania 42-34 (vineri), România A-România B 38-27 (sâmbătă) şi România-Ucraina 28-23 duminică). Ultimul meci din cadrul celei de-a 39-a ediţii a Trofeului Carpaţi va avea loc între România B şi Iordania, dar rezultatul acesteia nu mai poate schimba câştigătoarea turneului.

Tricolorii vor continua pregătirea, după care în 2 noiembrie vor debuta în preliminariile Campionatului Mondial din 2013, în deplasare, cu Luxembrug, în meci contând pentru grupa a 7-a preliminară. Partida retur va avea loc în 5 noiembrie, la Buzău, iar dubla manşă cu Belarus, în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici