Naţionala de rugby a României a participat la festivitatea de bun venit la Cupa Mondială

Naţionala de rugby a României a participat joi seară la festivitatea de bun venit la Cupa Mondială, organizată de England Rugby la Christ Church Spitalfields, o biserică anglicană construită între 1714 şi 1729, informează Federaţia Română de Rugby.

154 afișări
Imaginea articolului Naţionala de rugby a României a participat la festivitatea de bun venit la Cupa Mondială

Naţionala de rugby a României a participat la festivitatea de bun venit la Cupa Mondială (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Festivitatea a fost deschisă de corul de copii de la Şcoala St. Aubyn, care a interpretat melodia World in Union în faţa unui public numeros prezent la eveniment. Vicepreşedintele World Rugby, Oregan Hoskins şi preşedintele Federaţiei Engleze de Rugby, Jason Leonard, le-au urat bun venit "Stejarilor" şi succes la această ediţie a Cupei Mondiale.

Jucătorii au primit medaliile de participare şi şepci brodate cu logo-ul Cupei Mondiale. "Am avut emoţii foarte mari. Mă bucur că mi s-a oferit această şansa de a fi aici, în echipă şi vreau să ajut cât pot mai mult. A fost o ceremonie frumoasă, toţi au fost foarte primitori şi amabili cu noi, sunt momente pe care orice jucător le visează", a declarat Sabin Strătilă.

La Cupa Mondială din Anglia, România face parte din grupa D şi va întâlni, pe 23 septembrie, pe Olympic Stadium din Londra, Franţa, vicecampioana mondială, pe 27 septembrie, pe Wembley, Irlanda, deţinătoarea trofeului Six Nations, pe 6 octombrie, la Leicester, echipa Canadei, ultimul meci din grupă urmând să-l susţină pe 11 octombrie, la Exeter, contra Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici