Naţionala de rugby e pe primul loc în grupă după ce a învins Belgia la Bucureşti

  • România a învins Belgia cu 33-18 în Europe Rugby Championship.
  • România e pe primul loc în grupă.
  • Următorul meci al României este sâmbăta viitoare, la Bucureşti, cu Portugalia.
153 afișări
Imaginea articolului Naţionala de rugby e pe primul loc în grupă după ce a învins Belgia la Bucureşti

Naţionala de rugby e pe primul loc în grupă după ce a învins Belgia la Bucureşti

Peste 5.000 de spectatori au venit în tribunele Stadionului Arcul de Triumf, la primul meci jucat acasă de România după Cupa Mondială din Franţa, de toamna trecută.

România a câştigat cu Belgia, scor 33-18, în  etapa a doua din Rugby Europe Championship, a doua competiţie europeană ca valoare. Românii au marcat 5 eseuri, prin: Savin, Conache, Manumua, Roşu plus un eseu de penalitate de acordat de arbitru împotriva Belgiei.

Cu această victorie, naţionala de rugby rămâne lider în grupa B, cu 9 puncte. România mai are de jucat un singur meci în grupă, sâmbăta viitoare, tot pe Stadionul Arcul de Triumf, cu Portugalia, marea surpriză de la ultimul mondial.

După meciurile din grupă, competiţia continuă cu faza semifinalelor, care sunt programate în week-end-ul 2-3 martie.

Trofeul va fi decernat pe 17 martie la Paris, unde se vor juca marea finală, dar şi meciurile de clasament.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici