Naţionala feminină de baschet debutează în preliminariile CE din 2011

Naţionala feminină de baschet, antrenată de George Mandache, începe sâmbătă campania de calificare la Campionatul European din 2011, la Bucureşti, cu reprezentativa Letoniei.

13 afișări
Imaginea articolului Naţionala feminină de baschet debutează în preliminariile CE din 2011

Naţionala feminină de baschet debutează în preliminariile CE din 2011 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Echipa feminină a României evoluează în primul eşalon continental şi are programat debutul în preliminariile CE din 2011, la Bucureşti, sâmbătă, de la ora 17.00, în compania naţionalei Letoniei. Din grupă mai fac parte formaţiile Serbiei şi Israelului.

"Chiar dacă meciul se va transmite la televizor, sper ca acest lucru să bucure în general fanii noştri din ţară. În ce-i priveşte pe bucureşteni, fetele îi cheamă la sală. Aceste sportive minunate merită susţinerea tuturor iubitorilor baschetului, într-un moment favorabil pentru acest sport în Romania. Cu ajutorul fanilor, putem să ajungem din nou la Eurobasket!", a declarat antrenorul Mandache, înaintea debutului de sâmbătă.

Următoarele meciuri ale României din grupa B sunt programate astfel: cu Serbia (17 august, deplasare), cu Israel (20 august, Târgovişte), din nou cu Letonia (23 august, deplasare), cu Serbia (26 august, Târgovişte) şi cu Israel (29 august, deplasare).

În primul meci din grupa B, disputat joi, Israel a dispus de Serbia, pe teren propriu, cu scorul de 93-65.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici