Naţionala masculină de handbal a României a învins Georgia într-un amical

Echipa naţională de handbal masculin a României s-a impus marţi, în faţa reprezentativei similare a Georgiei, cu scorul de 37-25 (22-14), în meci amical disputat la Bucureşti, în sala Dinamo.

226 afișări
Imaginea articolului Naţionala masculină de handbal a României a învins Georgia într-un amical

Naţionala masculină de handbal a României a învins Georgia într-un amical

Elevii spaniolului Xavier Pascual particpă la un program de pregătire, ce a început din 31 octombrie, având în program 3 mciuri amicale, unul cu Georgia şi două, în deplasare, cu Spania.

Portarul Mihai Popescu, care a intenţionat să se retragă de la echipa naţională, a fost convins de tehnicianul spaniol să amâne decizia de retragere.

Naţionala Georgiei, condusă de antrenorul român Sandu Iacob, a dat o replică modestă echipei României, pe care Pascual încearcă să o întinerească, propunând câteva nume noi.

Partidele cu Spania se vor juca pe 4 şi 6 noiembrie.

Lotul României:

  • Portari: Mihai Popescu, Ionuţ Iancu, Dan Vasile;
  • Jucători: Gabriel Cumpănici, Marius Szoke, Javier Humet, Robert Militaru, Dan Racoţea, Octavian Bizău, Bogdan Mănescu, Andrei Buzle, Călin Căbuţ, Gabriel Burlacu, Alexandru Şimicu, Demis Grigoraş, Ionuţ Nistor, Sabin Constantina, Roland Thalmaier, Gabriel Dumitru, Adrian Rotaru, Rareş Fodorean, Niculor Negru, Bogdan Păunescu şi Călin Dedu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici