Naţionala Olandei a rămas fără hotel, după ce făcuse rezervarea până la 5 iulie

FIFA încearcă să găsească un hotel pentru reprezentativa Olandei, după ce oficialii forului fotbalistic olandez au rezervat camere la Sandton Hilton din Johannesburg doar până la 5 iulie, neluând în calcul o eventuală calificare în finala Cupei Mondiale, informează cotidianul Record.

15 afișări
Imaginea articolului Naţionala Olandei a rămas fără hotel, după ce făcuse rezervarea până la 5 iulie

Naţionala Olandei a rămas fără hotel, după ce făcuse rezervarea până la 5 iulie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Olanda întâlneşte Uruguay în această seară, la Cape Town, în semifinalele Cupei Mondiale. Dacă învinge, va trebui să revină la Johannesburg, unde se va juca finala. Doar că Sandton Hilton a rămas fără locuri.

Federaţia olandeză (KNVB) a confirmat că echipa trebuie să plece din hotelul Sandton Hilton, acesta fiind plin până la finalul Cupei Mondiale.

FIFA se ocupă de echipe în nopţile dinainte şi după jocuri, însă în restul zilelor responsabilităţile cazării revin federaţiilor naţionale.

Dacă pierde, Olanda va juca pentru locul trei, cu învinsa dintre Germania - Spania, la Porth Elizabeth.

Află aici care este programul Cupei Mondiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici