Naţionala româniei la primul antrenament pe Arena Naţională

Echipa naţională de fotbal a României a efectuat, marţi, primul antrenament pe Arena Naţională, aceasta fiind şi prima şedinţă de pregătire desfăşurată vreodată pe peluza noii arene, ce va fi inaugurată în meciul cu Franţa.

393 afișări
Imaginea articolului Naţionala româniei la primul antrenament pe Arena Naţională

Naţionala româniei la primul antrenament pe Arena Naţională (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

La şedinţa de pregătire, începută la ora 17.55, au fost prezenţi 24 de fotbalişti din lotul convocat pentru meciurile cu Luxemburg şi Franţa, din preliminariile Campionatului European din 2012, singurul care nu s-a antrenat în primele 20 de minute deschise reprezentanţilor presei fiind Ştefan Radu, din cauza unor probleme la genunchi.

La antrenament a fost prezent şi mijlocaşul Bănel Nicoliţă (Steaua), care ar trebui să efectueze vizita medicală şi să semneze un contract cu AS Saint-Etienne până miercuri, când se încheie perioada de transferuri.

La şedinţa de pregătire au asistat de la Tribuna oficială a stadionului preşedintele FRF, Mircea Sandu, secundul naţionalei, Dan Apolzan, şi reprezentanţii clubului FC Steaua, Valeriu Argăseală şi Tea Sponte.

Echipa naţională a României întâlneşte, vineri, de la ora 20.30, pe Stadionul Josy Barthel, selecţionata Luxemburgului, iar la 6 septembrie, de la ora 21.30, pe Arena Naţională, prima reprezentativă a Franţei, în cadrul preliminariilor Euro 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici