Naţionala României se întoarce duminică la Bucureşti. ORA la care ajung tricolorii pe Aeroportul Otopeni

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că echipa naţionala se va întoarce la Bucureşti, duminică, la ora 16:00, cu două zile înaintea meciului cu Norvegia, din preliminariile EURO 2020.

110 afișări
Imaginea articolului Naţionala României se întoarce duminică la Bucureşti. ORA la care ajung tricolorii pe Aeroportul Otopeni

Naţionala României se va întoarce la Bucureşti, duminică, la ora 16:00

Tricolorii vor decola duminică, la ora 12:00, din Torshavn, urmând să aterizeze, după un zbor de patru ore, la Bucureşti.

De asemenea, o parte din jucători vor avea o sesiune de antrenament, ceilalţi urmând un program de refacere special.

Luni, de la ora 18:00, este programtă conferinţa de presă premergătoare meciului cu Norvegia, iar de la 18:30 va avea loc antrenamentul oficial al României.

România va întâlni Norvegia, marţi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în runda a opta a grupei F de calificare la EURO 2020. Peste 30.000 de copii şi însoţitori şi-au anunţat prezenţa la stadion.

Ultimele două meciuri din preliminarii vor avea loc în luna noiembrie, pe 15 şi 18, contra Suediei, respectiv Spaniei.

Clasamentul grupei F de calificare la EURO 2020, după şapte runde:

1. Spania - 19p
2. Suedia - 14p
3. România - 13p
4. Norvegia - 10p
5. Malta - 3p
6. Insulele Feroe - 0p

La turneul final vor obţine calificarea primele două clasate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici