Naţionala României se întoarce pe Arena Naţională după un an şi jumătate pentru meciul cu Belarus

Naţionala României revine, după un an şi jumătate, pe Arena Naţională. Tricolorii vor juca în 28 martie meciul cu Belarus în preliminariile Euro 2024.

539 afișări
Imaginea articolului Naţionala României se întoarce pe Arena Naţională după un an şi jumătate pentru meciul cu Belarus

Naţionala României se întoarce pe Arena Naţională după un an şi jumătate pentru meciul cu Belarus

Potrivit Federaţiei Române de Fotbal, partida cu Belarus va fi prima a naţionalei noastre pe Arena Naţională după un an şi jumătate. În septembrie 2021, România învingea Liechtenstein cu 2-0. De altfel, din 2011, de când a fost inaugurat stadionul, aceasta este cea mai mare pauză între două meciuri ale primei reprezentative. Până în prezent, cea mai mare distanţă între jocuri a fost de 11 luni, între octombrie 2018 şi septembrie 2019.

În total, România a disputat 30 de meciuri pe Arena Naţională, în care a obţinut 11 victorii, 12 remize şi 7 înfrângeri.

Printre echipele mari ale fotbalului mondial care au venit la Bucureşti ca adversare ale tricolorilor s-au numărat Franţa, Argentina, Ţările de Jos, Spania sau Germania.

FRF anunţă că preţul unui bilet variază între 40 de lei (peluze) şi 60 lei (tribune).

Partida cu Belarus, programată în 28 martie, de la ora 21.45, va avea loc la 3 zile după deplasarea din Andorra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici