Naţionala under-19 a României a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European

Echipa naţională under-19 a României a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European, după ce a terminat la egalitate, marţi, la Berceni, în faţa a 2.000 de spectatori, scor 0-0, cu reprezentativa similară a Irlandei, în ultimul meci din grupa A.

139 afișări
Imaginea articolului Naţionala under-19 a României a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European

Naţionala under-19 a României a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Selecţionerul României, Lucian Burchel, a folosit următoarea formulă de echipă: Brănescu - Gugu (Fl. Ilie '46), Remeş, Avrămia, Murgoci - Benzar, Amet - Năstăsie, Stanciu, Chitoşcă (Walleth '90+2) - Roman (Gavra '62).

În celălalt meci al grupei, formaţia Cehiei a învins, la Mogoşoaia, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa naţională a Greciei, prin golul marcat de Prikryl, în minutul 70.

Clasament final:

1. Cehia 9 puncte,

2. Irlanda 4 puncte,

3. Grecia 3 puncte,

4. România 1 punct.

Reprezentativele Cehiei şi Irlandei s-au calificat în semifinalele competiţiei, unde vor întâlni primele două clasate din grupa B.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici