Naţionala Uruguayului va sărbători performanţele de la CM alături de 500.000 de fani, la Montevideo

Aproximativ 500.000 de persoane, adică un uruguayan din şapte, ar putea sărbători, luni, la Montevideo, performanţele obţinute la Cupa Mondială de naţionala Uruguayului, care a ajuns pentru prima dată după 40 de ani până în semifinalele unui turneu final al CM, au anunţat autorităţile locale.

11 afișări
Imaginea articolului Naţionala Uruguayului va sărbători performanţele de la CM alături de 500.000 de fani, la Montevideo

Naţionala Uruguayului va sărbători performanţele de la CM alături de 500.000 de fani, la Montevideo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dacă euforia va persista, la defilarea echipei vor asista aproximativ 500.000 de persoane", au anunţat autorităţile uruguayene, informează AFP.

Cotidianul El Pais aminteşte că după semifinala pierdută de Uurguay în faţa Olandei, scor 2-3, pe bulevardul central din Montevideo s-au strâns peste 100.000 de persoane.

Naţionala Uruguayului a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-2, de Germania, în finala mică a Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Jucătorii uruguayeni sunt aşteptaţi, luni după-amiază, pe aeroportul Carrasco, după care se vor deplasa la Parlament. Ei vor fi primiţi de preşedintele Jose Mujica, care îi va înmâna fiecărui jucător o medalie de aur cu stema ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici