Naţionalele de baschet 3x3 joacă duminică în sferturile de finală ale Campionatelor Europene

Atât naţionala masculină, cât şi cea feminină de baschet 3x3 vor evolua, duminică, în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de Baschet 3x3 care se joacă la AFI Palace Cotroceni.

161 afișări
Imaginea articolului Naţionalele de baschet 3x3 joacă duminică în sferturile de finală ale Campionatelor Europene

Naţionalele de baschet 3x3 joacă duminică în sferturile de finală ale Campionatelor Europene

La masculin, România întâlneşte Serbia, principala favorită, de la 13:35, iar ce feminină evoluează împotriva Cehiei, de la 14:45.

În cea de-a doua zi din programul Campionatelor Europen, sâmbătă, echipa masculină a României a fost învinsă de Rusia, scor 19-20. România va juca astfel împotriva Serbiei în sferturile de finală, o echipă la care evoluează primii patru jucători din clasamentul mondial FIBA 3x3 World Tour.

România a învins Slovacia în primul meci al zilei, rezultat care i-a asigurat prezenţa în sferturile de finală. Serbia şi România s-au mai întâlnit într-o fază eliminatorie la Campionatele Mondiale de Baschet 3x3 de la Moscova din 2014. Atunci, sârbii s-au impus în prelungiri, după un coş reuşit de Dejan Majstorovic.

Naţionala feminină, cap de serie numărul 8, va juca împotriva Cehiei, cea de-a patra favorită a competiţiei. România a învins Belgia în grupe şi a cedat în faţa Ungariei, iar cehoaicele au învins atât Spania, cât şi Austria pentru a se clasa pe primul loc în grupa D.

Campionatele Europene de Baschet 3x3 se desfăşoară sub egida Federaţiei Internaţionale de Baschet.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici