Neaga, Zaharia, Bădoi, Cristocea, Croitoru şi Iacob pe lista plecărilor de la Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că jucătorii Adrian Neaga, Dorel Zaharia, Valentin Bădoi, Vasilică Cristocea, Marius Croitoru şi Victoraş Iacob fac parte din cei opt fotbalişti de care clubul bucureştean se va despărţi în această iarnă.

1 afișare
Imaginea articolului Neaga, Zaharia, Bădoi, Cristocea, Croitoru şi Iacob pe lista plecărilor de la Steaua

Neaga, Zaharia, Bădoi, Cristocea, Croitoru şi Iacob pe lista plecărilor de la Steaua

"Nu că-l dau afară pe Neaga, dar el face parte din cei opt care au speriat Vestul. Trebuie să plece. Unde va pleca, vom vedea. Zaharia am auzit că s-a înţeles cu FC Vaslui, iar pe Bădoi îl dăm la Timişoara pentru cele 30 de procentre pe care le aveau dintr-un eventual transfer a lui Emeghara. În rest ştiţi şi voi lista, nu trebuie să vă mai spun eu: Cristocea, Croitoru, Iacob...", a spus Becali.

La capitolul achiziţii, Gigi Becali, l-a amintit pe mijlocaşul argentinian Jesus Alberto Datolo de la Boca Juniors, în vârstă de 23 de ani. "Giovanni (n.r. - impresarul Ioan Becali) l-a propus pe Datolo. S-au studiat casetele şi o să intrăm în tratative. Vor veni 4-5 jucători de certă valoare, de clasă, toţi din străinătate, brazilieni, argentinieni. E un jucător bun la Timişoara, Artavazd Karamian, dar are salariul prea mare şi nu îmi convine să dau mai mult de 300.000, că se dezechilibrează vestiarul. De Camus suntem puţin dezamăgiţi, iar pe Thererau am vrut să-l iau împrumut, dar nu e ce vreau şi de aceea l-am şi vândut. Avem un alt atacant în vizor. Nu e vedetă, nu e mare nume, dar e de mare valoare. Nu pot să vă spun despre cine e vorba", a afirmat oficialul stelist.

Întrebat ce şanse sunt ca argentinianul Jesus Alberto Datolo să fie achiziţionat de FC Steaua, impresarul Victor Becali a răspuns: "Nu pot să vorbesc despre toţi jucătorii pe care îi propun eu. Orice este posibil în fotbal, chiar şi să se realizeze transferul lui Datolo". Becali a refuzat să dezvăluie suma pe care gruparea Boca Juniors o solicită în schimbul lui Datolo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici