Neagoe: Meritam să câştigăm meciul cu Rapid

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, a declarat, vineri seară, după remiza de pe teren propriu cu Rapid, scor 1-1, că formaţia lui merita să câştige, iar rezultatul a fost influenţat de deciziile eronate ale arbitrului Teodor Crăciunescu.

11 afișări
Imaginea articolului Neagoe: Meritam să câştigăm meciul cu Rapid

Neagoe: Meritam să câştigăm meciul cu Rapid (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Meritam să câştigăm. Rapid nu a contat în faza ofensivă şi dacă nu era acel penalti cu siguranţă nu ar fi reuşit să egaleze. Arbitrii au ştiut şi în această seară să-şi facă datoria. La cel mai mic contact a dictat lovitură liberă pentru Rapid. Eliminarea lui Herea a venit după ce l-a văzut plin de sânge pe Găman. Dacă nu avea sânge pe el cu siguranţă nu s-ar fi luat nicio decizie. Aşa s-a întâmplat şi cu Florin Costea, care stă de şase luni, şi n-a dat nici penalti, nici eliminare", a spus Eugen Neagoe în conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul crede că jocul Universităţii Craiova este în progres.

"Am pierdut două puncte mari, însă echipa arată din ce în ce mai bine. Sperăm să fim şi lăsaţi în pace, să jucăm fotbal", a concluzionat Neagoe.

Echipa Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, vineri, pe teren propriu, împotriva formaţiei Rapid, în etapa a VIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici