Neagoe: Ruşine mai mare ca azi nu am mai păţit nici ca jucător, nici ca antrenor

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Eugen Neagoe, a declarat duminică seară că este pentru prima oară când îi este ruşine, după ce formaţia gorjeană a pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 1-5, meciul cu Unirea Urziceni.

10 afișări
Imaginea articolului Neagoe: Ruşine mai mare ca azi nu am mai păţit nici ca jucător, nici ca antrenor

Neagoe: Ruşine mai mare ca azi nu am mai păţit nici ca jucător, nici ca antrenor (Imagine: Mediafax Foto)

"Ruşine mai mare ca azi nu am păţit niciodată nici ca jucător nici ca antrenor. Este prima dată când îmi este ruşine. Chiar dacă am început jocul de la 1-0 şi în zece oameni, trebuia să avem o altă dăruire şi nu am avut. Noi în acel moment am şi depus armele şi am renunţat la luptă. De aici şi toate celelalte şi în repriza doua se rugau probabil să se termine meciul. Jucătorii au căzut psihic şi nu au mai fost aceiaşi. Dacă jucam în 11 era altceva şi alt rezultat dacă nu era acel penalti şi acea eliminare. Dar acesta e fotbalul s-a făcut penalti şi de acolo s-a rupt meciul. E vinovat şi antrenorul şi jucătorii pentru că noi suntem cei care venim la stadion şi ne antrenăm pentru joc. Dar în minutul 12, când rămâi în 10 oameni şi eşti şi condus nu se mai poate vorbi de o tactică şi de ceea ce faci în timpul săptămânii", a spus Neagoe.

Tehnicianul Pandurilor a afirmat că pentru jucători trebuie să fie un punct de alarmă că echipa gorjeană are un punct după trei etape. "Poate au crezut că este normal şi o să câştige, s-au gândit că vor câştiga doar cu prezenţa pe teren. Dar cred că şi-au dat seama şi ei că nu e aşa şi că acum nu au avut atitudinea pe care trebuia să o aibă. Vom ieşi din situaţia aceasta pentru că nu este o situaţie alarmantă. Dacă la Timişoara l-am amendat pe Cardoso acum o să îi amendez pe toţi jucătorii", a menţionat Neagoe.

Eugen Neagoe a declarat că a discutat cu preşedintele Marin Condescu, care vrea să-i întrebe ce s-a întâmplat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici