Neagoe: Suntem obligaţi să ne dorim mult mai mult în meciurile următoare

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, a declarat, sâmbătă, după victoria din meciul cu Sportul Studenţesc, scor 1-0, că jucătorii săi au înţeles ce li s-a cerut, deşi de trei zile au un nou staf tehnic, dar sunt obligaţi să îşi dorească mult mai mult în viitoarele confruntări.

11 afișări
Imaginea articolului Neagoe: Suntem obligaţi să ne dorim mult mai mult în meciurile următoare

Neagoe: Suntem obligaţi să ne dorim mult mai mult în meciurile următoare (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

"Azi am jucat un fotbal bun. Chiar dacă am venit de trei zile, băieţii au înţeles ce vrem de la ei. Am jucat împotriva unei echipe care câştigase cu 3-0 în faţa campioanei (n.r. - CFR Cluj), iar azi nu a avut niciun şut pe poartă. Dacă am fi reuşit să înscriem la ocaziile din prima repriză, ne-am fi făcut jocul mult mai uşor. Suporterii au fost al 12-lea jucător, le mulţumim, au fost extraordinari. O asemenea atmosferă ne dorim la fiecare meci. Suntem obligaţi să ne dorim mult mai mult în meciurile următoare. Vom avea două săptămâni de pauză şi vom pune la punct toate lucrurile negative care încă mai există", a spus Neagoe.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sportul Studenţesc, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I, obţinând prima victorie în acest sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici