Necazuri pentru Al Khelaifi, patronul PSG: este acuzat de răpire şi de tortură

Potrivit L'Equipe, trei magistraţi au fost numiţi pentru a examina acuzaţiile aduse împotriva PSG de către omul de afaceri franco-algerian Tayeb Benabderrahmane.

472 afișări
Imaginea articolului Necazuri pentru Al Khelaifi, patronul PSG: este acuzat de răpire şi de tortură

Al Khelaifi şi Neymar

Probleme cu legea pentru Nasser Al Khelaifi. Acuzaţiile de răpire şi tortură vin dinspre Tayeb Benabderrahamane. Omul de afaceri franco-algerian este însă deja cercetat la rândul său pentru trafic de influenţă şi corupţie, în cadrul unei alte anchete în care este suspectat că ar fi încercat să-l şantajeze pe Al Khelaifi.

Informarea judiciară iniţiată în ianuarie, dezvăluită în ultimele ore, este un act oficial indus de plângerea şi în instanţa civilă din Benadberrahmane din toamna anului trecut.

Lobbystul în vârstă de 42 de ani, care s-a mutat în Qatar pentru o anumită perioadă, susţine de fapt că a fost arestat în emirat şi supus torturii în închisori secrete, înainte de a fi eliberat în urma unui acord semnat cu însuşi Al Khelaifi, prin care se angajează să nu difuzează informaţii personale sensibile.

Benadberrahmane, care a petrecut deja o perioadă de detenţie în Franţa, este suspectat de anchetatorii parizieni că ar fi obţinut în mod ilegal documente private, prin foşti colaboratori ai PSG şi ai preşedintelui Al Khelaifi, şi că, prin urmare, a încercat să obţină bani în schimb.

În toamnă, cele două părţi au fost invitate la mediere. Benadberrahmane i-a dat în judecată şi pe foştii săi avocaţi, acuzându-i că nu i-au apărat suficient interesele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici