Necula: A fost cel mai bun joc de la venirea noastră la Steaua, ne dă încredere pentru Cupă

Antrenorul formaţiei Steaua, Cătălin Necula, a declarat, sâmbătă, că meciul cu CFR Cluj, câştigat cu scorul de 3-1 în ultima etapă a Ligii I, a fost cel mai bun de la revenirea sa la formaţia bucureşteană, alături de Cosmin Olăroiu, care dă încredere în vederea finalei Cupei României cu Dinamo.

50 afișări
Imaginea articolului Necula: A fost cel mai bun joc de la venirea noastră la Steaua, ne dă încredere pentru Cupă

Necula: A fost cel mai bun joc de la venirea noastră la Steaua, ne dă încredere pentru Cupă (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi-a fost frică că jucătorii nu vor reuşi să se concentreze, nu vor realiza importanţa acestui joc. Acum ne gândim doar la finala cu Dinamo. Cred că este cel mai reuşit joc de când ne-am întors şi ne dă încredere pentru finala Cupei. Sperăm să facem o bucurie suporterilor, aşteaptă de mult un trofeu. A fost un sezon greu pentru jucători, fiecare are vina lui şi vor să se revanşeze în meciul cu Dinamo. Sper ca miercuri fanii să revină alături de echipă, Cupa ar mai îndulci acest sezon", a spus Necula.

Tehnicianul a precizat că Nicolae Dică a fost schimbat la pauză, deoarece a suferit o accidentare."Dică are o problemă la gambă, îşi va face o ecografie. Sperăm să-l avem miercuri. Dică e un jucător important pentru Steaua", a precizat Necula.

Referitor la decizia fundaşului Cristian Chivu de a se retrage de la echipa naţională, Necula a precizat: "Am rămas mirat când am citit de retragerea lui. Trebuie să-i respectăm decizia. Este o lovitură grea înainte de meciul cu Bosnia".

Echipa Steaua Bucureşti a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), formaţia CFR Cluj, în etapa a XXXIV-a, ultima a Ligii I, şi şi-a asigurat locul de Liga Europa pentru sezonul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici