Neculaie: Cu mine preşedinte şi cu Materazzi antrenor, FC Braşov va prinde cupele europene

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, a declarat, luni, în conferinţa de presă organizată cu ocazia prezentării antrenorului Giuseppe Materazzi, că echipa cu noul tehnician la conducere şi cu el în funcţia de preşedinte va obţine calificarea în cupele europene.

22 afișări
Imaginea articolului Neculaie: Cu mine preşedinte şi cu Materazzi antrenor, FC Braşov va prinde cupele europene

Neculaie: Cu mine preşedinte şi cu Materazzi antrenor, FC Braşov va prinde cupele europene (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

"Am încredere în noul antrenor şi în faptul că la finalul sezonului ne vom îndeplini obiectivul propus. Nu vreau să mă mai trezesc aşa ca anul trecut, că nu ştiu cum naiba de suntem pe locul nouă. Mă voi implica personal la club, iar la echipă îl las pe antrenor şi în acest fel voi avea garanţia că echipa prinde cupele europene. Nu o să mă bag niciodată să fac echipa, pentru că s-au băgat şi alţii şi au zbîrcit-o", a spus Neculaie.

Oficialul grupării ardelene a explicat că l-a ales pe Giuseppe Materazzi datorită experienţei de 25 de ani în Serie A şi Serie B.

"L-am vrut pe Materazzi datorită cărţii sale de vizită. Faptul că are 25 de ani în Serie A şi B spune multe despre ce ştie să facă. Nu am luat în considerare că antrenorii italieni din România au făcut treabă bună. Am pretenţii mari de la el, pentru că e clar că vreau şi anul acesta acelaşi obiectiv ca anul trecut şi anume un loc în primele şase. Cred că în anii aceştia petrecuţi în fotbal am învăţat şi eu ceva şi pot spune că la o echipă contează mult antrenorul. Degeaba ai un lot bun, o echipă solidă, dacă antrenorul nu ştie ce să facă cu ea", a precizat Neculaie.

Antrenorul italian Giuseppe Materazzi a semnat, duminică, un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire încă un an, cu FC Braşov. În vârstă de 64 de ani, Materazzi a condus în cariera sa echipe importante printre care se numără Lazio Roma şi Sporting Lisabona. Tatăl campionului mondial din 2006, Marco Materazzi, a antrenat ultima oară formaţia greacă Olympiakos Volos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici