Negoiţă anunţă înfiinţarea Fundaţiei Dinamo Evolution. Dudu Georgescu va fi preşedinte

Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, lansarea Fundaţiei Dinamo Evolution, care se va ocupa de problemele fostelor glorii ale clubului, fostul atacant Dudu Georgescu fiind numite preşedintele acesteia.

208 afișări
Imaginea articolului Negoiţă anunţă înfiinţarea Fundaţiei Dinamo Evolution. Dudu Georgescu va fi preşedinte

Ionuţ Negoiţă (Imagine: Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto)

"Avem grijă să aducem cât mai aproape legende dinamoviste. Lansăm Fundaţia Dinamo Evolution, care va avea mai multe misiuni: să se ocupe de oameni, de legende, de muzeul care este în curs de amenajare şi care va fi inaugurat în luna mai. Preşedintele fundaţiei va fi Dudu Georgescu. Ne simţim onoraţi să avem oameni care au făcut istorie pentru Dinamo. Dinamo este la egalitate cu Barcelona în ceea ce priveşte numărul de ghete de aur avute în posesie. El se va ocupa personal de îmbunătăţirea relaţiilor cu gloriile dinamoviste, să vedem unde sunt probleme", a spus Negoiţă.

Dudu Georgescu a afirmat că în urmă cu un an a discutat cu Ionuţ Negoiţă, iar acesta i-a promis că îi va găsi o funcţie în cadrul clubului. "Îmi aduc foarte bine aminte că acum un an de zile am avut o discuţie cu domnul Negoiţă despre viitorul meu. Dânsul m-a asigurat că totul va fi bine. Îi mulţumesc pentru întoarcerea în clubul Dinamo Bucureşti, un club căruia i-am dat totul. Doresc clubului să intre pe un parcurs bun şi să revină la ceea ce a fost înainte. Drumul pe care a intrat în urmă cu un an e singurul care îi poate reda gloria. Mă bucur că pot pune şi eu umărul la asta. După momentele grele prin care am trecut sper să apară şi soarele. Sunt foarte emoţionat", a adăugat Georgescu, ce avea lacrimi în ochi.

Dudu Georgescu a precizat că se va implica şi la centrul de copii şi juniori al clubului. "Acum că am ajuns aici trebuie să mă implic în tot ceea ce înseamnă Dinamo, inclusiv la centrul de copii şi juniori", a explicat Georgescu.

La finalul conferinţei de presă, Ionuţ Negoiţă a mers cu Dudu Georgescu într-un complex rezidenţial pe care îl deţine în comuna Popeşti-Leordeni, unde i-a oferit fostului atacant un apartament de trei camere. Dudu Geoergescu primise, de curând, o notificare de evacuare din casa naţionalizată în care locuia. "Nu se poate aşa ceva, nu mai am cuvinte", a reacţionat Georgescu, care a început să plângă şi l-a îmbrăţişat de mai multe ori pe Negoiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici