Negoiţă: Dinamo poate să învingă pe Steaua

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, marţi, în faţa casei de bilete a stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare, de unde şi-a cumpărat un tichet la partida cu Steaua, că echipa "roş-albastră" este "de bătut" în derbiul din 10 mai.

232 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Dinamo poate să învingă pe Steaua

Negoiţă: Dinamo poate să învingă pe Steaua (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Cu siguranţa va fi o primă de meci, o voi anunţa cu 2-3 zile înainte. Aşa mi se pare normal. Până la meciul cu Steaua avem două partide pe care trebuie să le câştigăm. Şi derbiul este foarte important, dar noi ne concentrăm în acest moment pe aceste două meciuri. Dinamo poate să învingă pe Steaua. Este foarte clar că sunt de bătut. Este un moment al lor. Şi ei au fost pe locurile 5-6 şi adunau 3-4.000 de spectatori. Noi am fost şi pe 7 şi pe 6 şi pe 5 şi adunăm 17-18.000 de suporteri în tribune. E clar că suntem numeroşi şi e o chestiune de timp pentru ca ei să capete încredere în acest proiect. Nu mă interesează ce sărbătoresc steliştii. Mă interesează ca noi să câştigăm cât mai multe puncte şi să-i învingem în derbi. Restul e neimportant. Eu privesc cu speranţa că foarte curând Dinamo se va bate la titlu", a spus Negoiţă.

Oficialul dinamovist a precizat că gestul de a-şi cumpăra un tichet la lojă în valoare de 700 de lei s-a dorit a fi un semnal pentru suporterii dinamovişti: "Am luat bilet pentru mine, voi mai rezerva pentru copiii mei şi pentru nişte prieteni. Mi-am cumpărat şi eu un bilet să trăiesc acest sentiment. Este şi un semnal pentru toţi suporterii dinamovişti să vină să-şi cumpere bilete, să fim cât mai mulţi dinamovişti la singurul derbi. Am văzut că se poate, probabil că nici Steaua nu strâgea atâţia suporteri la meciurile pe care le-am avut până acum. Sunt convins că stadionul va fi neîncăpător. Trebuie să arătăm că suntem o forţă, să reînviem acest spirit al lui Dinamo. Vreau să arătăm cine suntem. Din păcate arena este prea mică pentru acest derbi şi în 4-5 zile biletele se vor epuiza dacă vânzările vor continua în acelaşi ritm".

Partida Dinamo - Steaua, din cadrul etapei a XXXI-a a Ligii I, a fost programată la 10 mai, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici