Negoiţă: E greu de crezut ca o echipă din România să-i dea lui Mutu un salariu similar

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, marţi, că este greu de crezut ca vreun club din România să-i poată oferi lui Adrian Mutu un salariu similar cu cel de la Ajaccio, precizând că nu i-a făcut o ofertă atacantului de a reveni la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

116 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: E greu de crezut ca o echipă din România să-i dea lui Mutu un salariu similar

Negoiţă: E greu de crezut ca o echipă din România să-i dea lui Mutu un salariu similar (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Nu a existat o ofertă pentru Mutu, nu s-a discutat acest subiect. Şi nu sunt genul care să intre în aceste variante ipotetice. E greu de crezut ca o echipă din România să poată plăti salariul lui Mutu similar cu cel pe care îl are. Poate doar să revină el din dorinţa de a retrăi nişte momente din perioada în care juca în România. Dar din punct de vedere financiar puţin probabil", a spus Negoiţă.

În ultima perioadă s-a vehiculat ideea reîntoarcerii atacantului formaţiei AC Ajaccio, Adrian Mutu, în România, după ce acesta a lăsat să se înţeleagă într-o intervenţie televizată că nu ar refuza o ofertă de la Steaua, cu al cărui antrenor, Laurenţiu Reghecampf, discută constant.

Acţionarul dinamovist consideră că ar fi extraordinar să reuşească să-l determine pe antrenorul Mircea Lucescu să revină la Dinamo la finalul contractului pe care acesta îl are cu Şahtior Doneţk: "Mircea Lucescu este foarte ataşat de Dinamo şi ne ajută. Sfaturile domnului Lucescu sunt mai importante decât banii sau o altfel de implicare. Şi-a arătat disponibilitatea de a ajuta acest proiect. Domnul Lucescu mai are contract doi ani acolo după care a lăsat de înţeles că s-ar întoarce în România. Ar fi ceva extraordinar. Dar şi până atunci ne va ajuta cu tot ceea ce va putea. Nu are rost să vorbim despre plecare domnului Ţălnar. Este sub contract cu Dinamo, îşi face treaba bine, are rezultate. Nu vreau să lansăm ipoteze care nu au niciun fel de fundament".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici