Negoiţă: Fotbalul românesc este într-un impas foarte mare

Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că fotbalul românesc se află într-un impas foarte mare, precizând că ar fi păcat ca mai multe grupări să se retragă din cauza problemelor financiare.

104 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Fotbalul românesc este într-un impas foarte mare

Ionuţ Negoiţă (Imagine: Răzvan Lupică / Mediafax Foto)

"E păcat ce se întâmplă la Vaslui şi multe cluburi. Fotbalul românesc este într-un impas destul de mare. Ar fi păcat să se retragă echipele, dar e un moment de răscruce în fotbalul românesc. În următorii ani cred că vom reveni pe un trend ascendent. Facem tot ce putem ca lucrurile să meargă. Nu e simplu, mai e mult până lucrurile vor ajunge acolo unde trebuie. Pentru a face performanţă e nevoie de muncă, de investiţii şi de răbdare", a spus Negoiţă.

Întrebat ce părere are despre reţinerea lui Dumitru Dragomir pentru 24 de ore, Negoiţă a răspuns: "E păcat ce se întâmplă. Nu cunosc detalii, dar nu poate fi decât o părere de rău pentru ce se întâmplă, deoarce libertatea e extrem de importantă".

Preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Vaslui, Ciprian Damian, a declarat marţi, că jucătorii echipei nu vor intra pe teren în meciul cu Steaua, dacă finanţatorul clubului Adrian Porumboiu nu le plăteşte restanţele salariale, care se ridică la 450.000 de euro până la finalul anului 2013.

Porumboiu a oprit finanţarea echipei după ce a intrat în conflict cu Damian, căruia i-a cedat anul trecut mai mult de 80 la sută dintre acţiunile clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici