Negoiţă: Obiectivele echipei Dinamo sunt calificarea în play-off şi cele două cupe

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă că obiectivele echipei pregătite de Mircea Rednic în viitorul sezon sunt califcarea în play-off-ul Ligii I şi câştigarea Cupei României şi Cupei Ligii.

145 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Obiectivele echipei Dinamo sunt calificarea în play-off şi cele două cupe

Negoiţă: Obiectivele echipei Dinamo sunt calificarea în play-off şi cele două cupe (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Sunt convins că vom crea o echipă solidă, care să performeze. Mă bucur de asemenea că avem o echipă de conducere puternică, am reuşit transferuri bune, şi că Mircea Rednic crede în aceşti tineri şi că le dă şansa să joace. Sunt optimist în ceea ce priveşte rezultatele care vor urma. Obiectivele noastre sunt clare, în primul rând accederea în play-off şi câştigarea celor două cupe. Şi bineînţeles clasarea pe o poziţie cât mai bună la finalul campionatului. E momentul să începem un nou capitol, de creştere a unei echipe care să aibă rezultate foarte bune, la nivelul aşteptărilor suporterilor dinamovişti", a declarat Negoiţă.

Antrenorul Mircea Rednic şi-a caracterizat jucătorii ca fiind valoroşi în devenire. "Sunt tineri, frumoşi, valoroşi în devenire. Sunt fericit că lucrez cu ei şi sunt convins că în viitorul sezon ne vom realiza obiectivele. În rest, vom vorbi pe teren. Sunt convins că suporterii vor fi mândri de noi. Cred că suntem pregătiţi să începem campionatul. Normal că rezultatele trebuie să vină dacă vrem să ne realizăm obiectivele. Nu a fost suficient timp de pregătire, atât cât mi-aş fi dorit eu, dar cred că suntem gata să începem. E important şi cum vom începe. Cred că anul ăsta suntem pregătiţi să facem o figură frumoasă", a afirmat Rednic.

FC Dinamo şi-a prezentat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, lotul de 23 de fotbalişti cu care va începe noul sezon competiţional şi noul echipament de joc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici