Negru: Panica de după partida cu FC Vaslui ne-a dus la retrogradare

Jucătorul echipei Poli Iaşi, Valentin Negru, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că retrogradarea formaţiei moldovene a fost cauzată de panica produsă de înfrângerea de pe teren propriu cu FC Vaslui.

14 afișări
Imaginea articolului Negru: Panica de după partida cu FC Vaslui ne-a dus la retrogradare

Negru: Panica de după partida cu FC Vaslui ne-a dus la retrogradare (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Nu am crezut niciodată că vom retrograda în acest sezon. E un sentiment ciudat. Ceva s-a întâmplat cu noi după înfrângerea de pe teren propriu cu FC Vaslui. Panica în care am intrat după acel meci ne-a dus la retrogradare. Şi nu înţeleg de ce. Doar ne-a bătut o echipă în care s-a investit mult şi care a terminat pe podium acest campionat. Au urmat multe meciuri slabe şi am intrat într-un cerc vicios din care nu am mai putut ieşi. Deşi eram conştienţi că o victorie ne-ar putea salva, n-am mai putut câştiga niciun joc. Chiar şi o victorie în ultima etapă ne-ar fi putut aduce salvarea de la retrogradare, pentru că am înţeles că sunt şanse mari ca locul XV să rămână în prima ligă şi sezonul viitor", a spus Valentin Negru.

Mijlocaşul formaţiei ieşene a adăugat că va rămâne la Iaşi dacă obiectivul va fi promovarea în Liga I.

"Eu aş vrea să continui la Poli Iaşi dacă se va fixa ca obiectiv revenirea în Liga I. Din primele discuţii cu oficialii clubului, am înţeles că acesta va fi obiectivul, aşa că după vacanţă voi reveni în dealul Copoului", a menţionat Negru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici