Nelinişte la Dinamo: Fanii, nemulţumiţi de transferuri, îl ameninţă pe finanţatorul Ionuţ Negoiţă

La Dinamo nu e linişte. Fanii continuă războiul cu acţionarul Ionuţ Negoiţă, nemulţumiţi de campania de achiziţii de până acum. Pe roş-albi îi aşteaptă un start de sezon 2019 - 2020 al Ligii 1 Betano dificil, în primele trei etape urmând a întâlni Viitorul, Craiova şi CFR.

194 afișări
Imaginea articolului Nelinişte la Dinamo: Fanii, nemulţumiţi de transferuri, îl ameninţă pe finanţatorul Ionuţ Negoiţă

Fanii dinamovişti, nemulţumiţi de transferuri, îl ameninţă pe finanţatorul Ionuţ Negoiţă

"Negoiţă, trezeşte-te! Bagă bani că vin primele trei etape şi tare mi-e că vom urca câteva etaje...", au anunţat cei din PCH pe pagina oficială de Facebook.

Dinamo a transferat în această vară până acum pe Riccardo Piscitelli (portar), Kevin Bru (mijlocaş), Gabriel Moura (fundaş), Slavko Perovic (atacant), Florin Bejan (fundaş), Andrei Sin (mijlocaş), Alexandru Răuţă (mijlocaş), Cătălin Straton (portar) şi Brito (mijlocaş).

Relaţia dintre suporteri şi conducere e extrem de rece. Dinamo s-a reunit pentru noul sezon al Ligii 1 sub comanda lui Eugen Neagoe, dar îndepărtarea lui Mircea Rednic a stârnit furtuna: fanii au boicotat prezentarea noului tehnician la baza de la Săftica, au existat proteste la adresa conducătorilor, inclusiv a acţionarului Negoiţă sau a directorului general Bălănescu. Numirea lui Florin Prunea ca manager general nu a liniştit apele, iar fosta glorie a roş-albilor nu mai e pe placul fanilor! De asemenea, Ionel Dănciulescu, directorul sportiv, a intrat şi el în colimatorul galeriei. În tot acest peisaj, a apărut varianta ca Rednic să cumpere clubul, însă tehnicianul a renunţat, explicând că de fapt el va "culege" doar o mulţime de datorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici