Neşu, convocat la naţională în locul lui Ştefan Radu

Jucătorul echipei Steaua, Mihai Neşu, a fost convocat, miercuri, la echipa naţională a României în vederea meciurilor cu Bulgaria şi Albania, în locul fotbalistului formaţiei Dinamo, Ştefan Radu, informează FRF.

6 afișări
Imaginea articolului Neşu, convocat la naţională în locul lui Ştefan Radu

Neşu, convocat la naţională în locul lui Ştefan Radu

Selecţionerul Victor Piţurcă a decis convocarea lui Mihai Neşu în locul lui Ştefan Radu, care nu a putut fi recuperat în urma unei miozite prelezionale la coapsa stângă. Neşu va sosi în cantonamentul de la Centru de Fotbal Mogoşoaia cel târziu joi dimineaţă.

În cursul dimineţii de miercuri, tricolorii au susţinut un nou antrenament, tactic, ultima şedinţă de pregătire premergătoare decolării spre Sofia, închisă presei, fiind programată joi dimineaţă.

Echipa naţională va pleca spre Sofia, joi, de la ora 17.00, de pe aeroportul "Henri Coandă".

Naţionala va susţine, vineri, pe stadionul "Vasil Levski", în jurul orei 11.00, antrenamentul oficial. Ultimele 15 minute vor fi deschise presei, antrenamentul fiind urmat de conferinţă de presă a selecţionerului Victor Piţurcă şi de interviuri cu jucătorii în "zona mixtă".

Meciul cu Bulgaria va avea loc la 17 noiembrie, la ora 18.00, pe stadionul Vasil Levski din Sofia, în timp ce partida cu Albania se va disputa la 21 noiembrie, la ora 18.00, pe stadionul Naţional din Complexul Sportiv Lia Manoliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici