Neşu va juca la FC Utrecht

Fundaşul stânga stelist Mihăiţă Neşu a fost achiziţionat de gruparea olandeză FC Utrecht, jucătorul semnând un contract pe patru sezoane, informează site-ul oficial al grupării batave.

158 afișări
Imaginea articolului Neşu va juca la FC Utrecht

Neşu va juca la FC Utrecht (Imagine: Mediafax Foto)

Conform sursei citate, Neşu va merge în Olanda joia viitoare, după meciul pe care Steaua îl va susţine în compania echipei Galatasaray Istanbul, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. După ce va juca miercuri pentru Steaua, joi va ajunge la Utrecht pentru o serie de teste medicale.

FC Steaua va primi un milion de euro în schimbul lui Neşu. Finanţatorul FC Steaua Gigi Becali a confirmat achiziţionarea atacantului bolivian Ricardo Suarez Pedriel.

Directorul tehnic al FC Utrecht, locul 10 în ultima ediţie de campionat, Piet Buter, a declarat că echipa sa va avea un jucător de top, care se va integra în cultura fotbalistică olandeză. "Este un fotbalist de tip agresiv, ambiţios, se aruncă în luptă şi îi poate motiva şi pe alţii. Este un jucător care va fi pe placul suporterilor, are şi multă experienţă internaţională", a spus Buter.

Jan Willem van Dop, preşedintele grupării olandeze, a afirmat că Neşu este un jucător de mare valoare. "Va fi coechipier cu un alt român, Lucian Sânmărtean", a spus el.

Frans van Seumeren, acţionar la FC Utrecht, a declarat că este bucuros pentru sosirea unui astfel de jucător: "Neşu se potriveşte ambiţiilor clubului nostru".

Neşu, în vârstă de 25 de ani, a venit la Steaua în 2001.

Neşu: Mă bucur că voi pleca la Utrecht

Jucătorul formaţiei Steaua, Mihai Neşu, a declarat, vineri, pentru site-ul oficial al clubului, că se bucură pentru transferul la FC Utrecht, după ce a evoluat aproape opt ani pentru gruparea din Bulevardul Ghencea.

"Cu un ochi râd, iar cu celălalt plâng. Mă bucur că voi pleca la FC Utrecht, fiindcă este vorba de un alt campionat şi de o nouă experienţă în cariera mea. Cu toate acestea, îmi pare rău că plec de la Steaua după aproape opt ani de zile, deoarece consider că acest club este a doua mea familie", a spus Neşu pentru www.steauafc.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici