Neţoiu: Am făcut pariu cu Victor Becali, trebuie să îi dau 5.000 de euro

Fostul acţionar al FC Dinamo, Gigi Neţoiu, a declarat, duminică seară, după derbiul câştigat de echipa antrenată Ioan Andone, scor 3-2, în faţa formaţiei Rapid, că a făcut un pariu cu Victor Becali în privinţa rezultatului partidei şi că acum trebuie să plătească 5.000 de euro.

24 afișări
Imaginea articolului Neţoiu: Am făcut pariu cu Victor Becali, trebuie să îi dau 5.000 de euro

Neţoiu: Am făcut pariu cu Victor Becali, trebuie să îi dau 5.000 de euro (Imagine: Dariu Mitrache/Mediafax Foto)

"Am făcut pariu cu Victor (Becali) la 2-0 pentru Rapid. El a zis că Dinamo egalează şi eu am zis că dacă o să câştige Dinamo dau eu 5.000 (n.r. - de euro). Aşa că trebuie să dau 5.000. Eu am crezut mereu în victorie, eram sigur că nu puteau fi două reprize la fel", a spus Neţoiu.

Gigi Neţoiu a precizat că fotbalistul dinamovist Liviu Ganea este una dintre cele mai bune soluţii în atac. "De doi ani spun că nu trebuia împrumutat, e unul dintre cei mai talentaţi jucători. Dar astăzi Torje a fost în opinia mea jucătorul meciului", a adăugat Neţoiu.

Echipa Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, formaţia Rapid, după ce, la pauză, elevii lui Ioan Andone erau conduşi cu 2-0, meciul contând pentru etapa a IV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici