Neţoiu va deţine 30% din acţiuni la FC Mioveni SA

Omul de afaceri Gigi Neţoiu va deţine 30 la sută din acţiuni la clubul Dacia Mioveni după ce acesta se va separa de CS Mioveni şi se transforma în societate pe acţiuni, a anunţat primarul Ion Georgescu.

3 afișări
Imaginea articolului Neţoiu va deţine 30% din acţiuni la FC Mioveni SA

Neţoiu va deţine 30% din acţiuni la FC Mioveni SA

În cadrul Adunării Generale Extraordinare a clubului care a avut loc miercuri seara, s-a propus schimbarea numelui echipei din Dacia Mioveni în FC Mioveni, societatea care o va administra urmând să se numească FC Mioveni SA. Această propunere urmează să fie supusă la vot în cadrul următoarei şedinţe AGA.

Conform discuţiilor de miercuri, FC Mioveni SA va porni cu un capital de 4 milioane de dolari, iar valoarea unei acţiuni va fi de 400 de dolari.

"Gigi Neţoiu va primi acţiuni de 30 la sută. În vara anului trecut, Neţoiu a promis că va plăti 30% din bugetul de care echipa de fotbal are nevoie, adică aproximativ 1.200.000 de dolari. Până acum, a dat 604.000 dolari şi un miliard de lei, astfel că mai are de dat încă 400.000 de dolari", a spus primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, cel care a renunţat la funcţia de preşedinte al Consiliului Director, urmând să rămână doar membru.

Primarul a menţionat că gruparea argeşeană va plăti datoria de 250.000 de dolari către clubul Unirea Urziceni pentru a i se ridica interdicţia de a efectua transferuri."Sper să rezolvăm şi problema cu datoria de 250.000 de dolari către Unirea Urziceni şi astfel să nu mai avem probleme", a adăugat primarul.

Ion Georgescu a explicat şi situaţia preşedintelui Viorel Ilinca: "Viorel Ilinca este omul lui Gigi Neţoiu şi răspunde de secţia de fotbal a clubului nostru. Nu este retribuit de noi, ci de Neţoiu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici